Breda | 5 november

Opgehaald

4.327
24% bereikt van het totaalbedrag € 17.500

Nog te gaan:

Op zondag 5 november is het tijd voor Urban Walk Breda. Ontdek de mooiste highlights van Breda per voet. De routes bestaan uit een mix van cultuur, architectuur en onontdekte pareltjes. Je kunt kiezen tussen een wandeling van 12 (korte route) of 20 km (lange route). 

Ontdek Breda

Bij deze Urban Walk verken je Breda te voet. Door de combinatie van sportiviteit, cultuur, architectuur en landschap kun je onbezorgd genieten van al het moois wat de steden te bieden hebben. Na afloop van de wandeltocht ontvang je een uniek aandenken aan de mooie wandeltocht.

Starttijden

Starten is, afhankelijk van de gekozen wandelafstand, mogelijk tussen 09.00 uur en 10.30 uur. De finish sluit om 16.00 uur. 

Schrijf je in via Walk for MS en laat je sponsoren!

  • Haal je meer dan € 150 aan sponsorgeld op, dan krijg je van ons een gratis startbewijs voor deze Urban Walk (t.w.v. €22,00)
  • Haal je meer dan € 250 aan sponsorgeld op, dan krijg je van ons een gratis startbewijs voor deze Urban Walk plus een gratis paar Soxs t.w.v. € 32,50

Maak nu een actiepagina aan en start gelijk met het ophalen van sponsorgeld! 

Tip: je kunt je ook als groep aanmelden. Maak met elkaar een team aan, zodat je een gezellige uitje hebt met bijvoorbeeld je vriendinnen of familie en je ook nog iets goeds kan doen met elkaar, door zoveel mogelijk geld op te halen als team. Zien we jou daar?

Beschikbare activiteiten:

  • 12 km
  • 20 km