M

Ik kom in beweging voor MS. Jij ook?

Mandy Eerdman

( 12 km | Lid van team: Samen beter )

Opgehaald

325
81% bereikt van mijn streefbedrag € 400

Ik kom graag in beweging voor het Nationaal MS Fonds door mee te lopen met de Urban Walk Series! Samen maken we een droom waar: Een toekomst zonder MS. Deze stichting is 24/7 bezig om geld op te halen voor baanbrekend onderzoek, meer bewustwording, tot het realiseren van een gezonder en gelukkiger leven voor mensen met MS. En niet geheel onbelangrijk: dit doen ze zonder overheidssubsidie. Daarom is iedere euro zo enorm welkom!

 

Zelf vind ik het ook mooi dat er elk jaar een nationale MS-dag is, waarbij het MSfonds onder andere laat zien wat er met de onderzoeken bereikt is. Dit jaar is dat op 29 oktober.

Ik heb zelf MS en ik worstel dagelijks met hoe ik mijn energie het beste kan verdelen, zodat ik toe kom aan de dingen die ik graag in mn leven wil doen. Het is soms confronterend, als ik met een kleine verkoudheid al meer pijn in mijn benen heb en het me allemaal opeens veel moeite kost. Ook is de onzekerheid die een toekomst met MS brengt, soms zwaar. Op die moeilijkere momenten heb ik veel aan de lieve mensen om me heen. Ik heb onder andere veel steun aan mijn moeder Angela en aan Margaret. Met hen is het leven altijd fijner en makkelijker, leuker, gezelliger en gewoon beter. 

We gaan daarom als team 'Samen Beter' 12 km wandelen door het mooie Utrecht, op zondag 12 november, voor die toekomst zonder MS. 

Wie wat zou willen doneren, het wordt enorm gewaardeerd. Elke euro is er 1. 

Natuurlijk alleen doen, als je het echt kwijt kunt😘

Groetjes Mandy

Beschikbare activiteiten:

  • 12 km
  • 20 km