A

Ik kom in beweging voor MS. Jij ook?

Aileen Benard

( 12 km | Lid van team: De Walking Ladies )

Opgehaald

225
75% bereikt van mijn streefbedrag € 300

Nog te gaan:

Op 24 september lopen wij, de Walking Ladies, mee met de Urban Walk van het MS Fonds. We zijn een groep van 10 meiden die allemaal gemotiveerd zijn om ons in te zetten voor het MS Fonds en de strijd tegen deze slopende aandoening.

Onze motivatie komt voort uit de ervaring van een van onze vriendinnen. Haar man heeft primaire progressieve MS en we zien van dichtbij wat voor impact dit heeft op hem en zijn gezin. Het is hartverscheurend om te zien hoeveel moeite alle "normale" dagelijkse dingen kosten. Helaas zijn er voor deze variant van MS nog geen medicijnen beschikbaar, wat het extra belangrijk maakt dat er verder onderzoek gedaan wordt.

Daarom vragen we jullie hulp. We willen graag zoveel mogelijk geld ophalen voor het MS Fonds, zodat er meer onderzoek gedaan kan worden naar medicijnen en er hopelijk in de toekomst een geneesmiddel gevonden wordt.

Elke bijdrage, groot of klein, is van harte welkom en wordt enorm gewaardeerd. Samen kunnen we het verschil maken en bijdragen aan een toekomst zonder MS.

Beschikbare activiteiten:

  • 12 km
  • 20 km